Οι μαθητές του Polis Decay Art Tattoo School | Ep. #3 | Panos Georgoulias

Your video will begin in 20
Skip ad (5)
ads, add your ads

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by admin
97 Views
Subscribe: http://bit.ly/panosgeorgoulias
.
Οι μαθητές του Polis Decay Art Tattoo School | Ep. #3 | Panos Georgoulias
.
Η πρώτη επαγγελματική σχολή τατουάζ και σχεδίου στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός! Ο Πάνος Γεωργούλιας μαζί με την ομάδα του στο Polis Decay Tattoo-Gallery, είναι πλέον στη διάθεση σας για να μοιραστούν μαζί σας γνώσεις πάνω στις εφαρμοσμένες τέχνες και το τατουάζ.
Σε αυτό το βίντεο θα μιλήσουν οι μαθητές μας γύρω από τις δικές τους εντυπώσεις και την εμπειρία τους μέσα από τη σχολή μας ως τώρα.
Η σχολή μας, δεν αφορά μόνο παιδιά που θέλουν να γίνουν Tattoo Artists, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε πλέον επίσημα ότι το Polis Decay είναι μια σχολή για νέους καλλιτέχνες που εκείνοι θα επιλέξουν τον τομέα που θέλουν να εξελιχθούν χωρίς να είναι απαραίτητα το τατουάζ.

Η διαφορά της σχολής του Polis Decay σε σχέση με τις σχολές που γνωρίζατε μέχρι σήμερα είναι, ότι κάποιος μπορεί να βγει ολοκληρωμένος tattoo artist μέσα από αυτήν με εξειδίκευση στο δικό του προσωπικό στυλ και να φτάσει σχεδιαστικά και στο τατουάζ σε πολύ υψηλά levels μέσα σε πολύ μικρό διάστημα. Είναι για επαγγελματίες και για αρχάριους.

-Τα μαθήματα στην σχολή μας χωρίζονται στα MAIN COURSES .
(Τα οποία αποτελούνται απο δύο τρίμηνα. Ένα τρίμηνο εκμάθησης στις αρχές σχεδίου και ένα τρίμηνο εκμάθησης στις βασικές αρχές του τατουάζ και των κανόνων υγιεινής.)

- Θεωρώντας ότι ένας μαθητής μας έχει ολοκληρώσει την εκμάθηση του κύκλου των Main Courses μπορεί να προχωρήσει στα SPECIAL COURSES.
Τα SPECIAL COURSES είναι συγκεκριμένα προγράμματα εκμάθησης τα οποία εξειδικεύονται στα στυλ του τατουάζ (black 'n' grey realism, color tattoos, old school, new school, neotraditional, dotwork, japanese , color realism, minimal κ.ά.)
Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα εκμάθησης πάνω στον χειρισμό digital προγραμμάτων, digital painting σε wacom και Ipad, ελεύθερο και αρχιτεκτονικό σχέδιο, στο ρεαλιστικό μολύβι, ξυλομπογιά, φωτογραφία, graffiti κ.ά.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή στα social media
WEBSITE INFOS ART TATTOO SCHOOL : https://www.polisdecay.com/art-tattoo...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ART TATTOO SCHOOL VIDEOS:
.
-Art-Tattoo School (Η 1η επαγγελματική σχολή τατουάζ και σχεδίου στην Ελλάδα) | Panos Georgoulias : https://www.youtube.com/watch?v=qX996...
.
-Polis Decay Art Tattoo School - Το πρόγραμμα σπουδών μας για τον πρώτο κύκλο | Panos Georgoulias : https://www.youtube.com/watch?v=vSgXy...

--------------------------------------------

OUR STUDENTS FEEDBACK:

1. Οι μαθητές του Polis Decay Art Tattoo School | Ep. #1 | Panos Georgoulias : https://youtu.be/8pmYoeDvCcI

2. Οι μαθητές του Polis Decay Art Tattoo School | Ep. #2 | Panos Georgoulias :
https://youtu.be/TRn6x01QHCk





#panosgeorgoulias #polisdecay #arttattooschool
Category
TATTOO

Post your comment

Sign in or sign up to post comments.

Comments

Be the first to comment